Return to Level1Techs.com

level1techs.com   Bug report


Topic Replies Created
About the Bug report category 2 January 15, 2016
Level1 News podcast feed not working 27 November 6, 2018
Autoscroll to bottom of threads after replying 6 April 18, 2019
Bookmarks changed icon 7 April 17, 2019
Poll in Banner does not work 4 April 11, 2019
Post counter disappears 14 April 5, 2019
Broken replies bubbles styling on mobile 3 April 5, 2019
Make your "Levelonetech" logo an svg 3 April 2, 2019
Forum site having issues 20 March 8, 2019
Podcast feed is not proper processed with android or itunes 3 March 6, 2019
User avatars are 404ing 155 February 15, 2019
[BUG] Self zombied topic... Or? 3 February 26, 2019
Level1 Certificates [solved] 24 August 21, 2018
L1 white theme issues 10 September 14, 2018
Account setup email 9 January 18, 2019
Extra names on user summary 20 January 13, 2019
Keeping track of threads that I'm "tracking"? 5 January 4, 2019
Bookmark bug again? 6 December 19, 2018
Theming bug with picture overlay in dark theme 1 December 17, 2018
Firefox favicon bug 17 August 4, 2018
L1T Forum Favicon 3 December 8, 2018
Chrismassy Level1Techs Forum Logo - for the "ocularly afflicted" 21 November 30, 2018
Levelonetechs website loading issues 2 November 27, 2018
SPDY Protocol error accessing Level1techs 10 November 21, 2018
New posts showing Private instead of an actual title 2 October 3, 2018
iOS safari forum bugs 10 October 1, 2018
Cyan text in replies to mod 13 September 25, 2018
The website is fucked 21 September 18, 2018
Frequent posters disappearing from OP 5 September 10, 2018
[BUG] whats with the Icons? 6 September 7, 2018