Running into issues setting up a ELK cluster

Trying to setup my first cluster and running into an issue getting my nodes to join the master.

master config

cluster.name: cc-elk
node.name: cc-elk01
network.host: [_site_, _local_]
discovery.seed_hosts: 192.168.3.71
cluster.initial_master_nodes: cc-elk01
node.roles: [master, ingest]

node config

cluster.name: cc-elk
node.name: cc-elk02
network.host: [_site_, _local_]
discovery.seed_hosts: 192.168.3.71
cluster.initial_master_nodes: cc-elk01
node.roles: [data]

Logs from the additional nodes seem to indicate it can’t reach the master node

[2021-12-08T15:29:11,262][WARN ][o.e.c.c.ClusterFormationFailureHelper] [cc-elk02] master not discovered yet: have discovered [{cc-elk02}{oAPZXMRCTWS2UTpMBPDEJA}{Ivh8GjwtSBe9pXEz-VIpKg}{192.168.3.72}{192.168.3.72:9300}{d}]; discovery will continue using [192.168.3.71:9300] from hosts providers and [] from last-known cluster state; node term 0, last-accepted version 0 in term 0
[2021-12-08T15:29:21,263][WARN ][o.e.c.c.ClusterFormationFailureHelper] [cc-elk02] master not discovered yet: have discovered [{cc-elk02}{oAPZXMRCTWS2UTpMBPDEJA}{Ivh8GjwtSBe9pXEz-VIpKg}{192.168.3.72}{192.168.3.72:9300}{d}]; discovery will continue using [192.168.3.71:9300] from hosts providers and [] from last-known cluster state; node term 0, last-accepted version 0 in term 0
[2021-12-08T15:29:31,265][WARN ][o.e.c.c.ClusterFormationFailureHelper] [cc-elk02] master not discovered yet: have discovered [{cc-elk02}{oAPZXMRCTWS2UTpMBPDEJA}{Ivh8GjwtSBe9pXEz-VIpKg}{192.168.3.72}{192.168.3.72:9300}{d}]; discovery will continue using [192.168.3.71:9300] from hosts providers and [] from last-known cluster state; node term 0, last-accepted version 0 in term 0

Helps if you poke the required holes in the system FW to let the nodes communicate.